Vacature Assistent productieleider

 

 

Topjoynt B.V.  is een mooi flexibel familie bedrijf gevestigd in Alkmaar en is dé specialist op het gebied van hout-optimaliseren en vingerlassen in Nederland. Sinds de start in 2001 heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een brede toeleverancier van duurzaam volhout gevingerlast, gelamineerd gevingerlast of ruw hout voor de handel en andere houtverbruikers zoals timmerfabrieken. Een indruk van onze activiteiten treft u aan op website www.topjoynt.nl.

 

Voor ons bijzondere en veelzijdige houtverwerkingsbedrijf zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste

 

ASSISTENT PRODUCTIELEIDER

 

Functie-eisen

 

Als assistent productieleider ben je de spil in het productieproces: van het voorbereiden van de werkzaamheden tot uitvoering en controle van de gehele productie.

 

Je bent mede verantwoordelijk voor een effectief productieproces, de planning en de kwaliteit. Je staat de productieleider bij in het goed laten functioneren van de medewerkers en de productiestraat. Het instellen van de diverse machineonderdelen voor de productie van het KOMO gecertificeerde eindproduct. Het oplossen van mechanische en elektronische storingen.

 

Je draagt zorg voor een veilige en gezonde werkomgeving en je neemt actief deel aan werk-, arbo- en milieuoverleg. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid van de productiehallen. Er zijn volop kansen aanwezig om processen te optimaliseren en professionaliseren. Je bent dan ook een belangrijke schakel tussen kantoor en productie.

 

Voor deze functie is hout(bewerkings)-kennis en  werkervaring een pré. Je beschikt over kwaliteitsbewustzijn, een aanpakkersmentaliteit, een behoorlijke dosis collegialiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Je bent flexibel, leergierig, zelfstandig en hebt affiniteit met hout. Intern vindt verder specifieke opleiding plaats.

 

Een technische achtergrond op HBO/MBO-niveau is gewenst en u heeft bij voorkeur werkervaring in een machinale werkomgeving.

 

Wat wij bieden

 

  • Marktconform salaris
  • Arbeidsvoorwaarden en reiskosten conform cao;
  • Een leuk team om in te werken
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Mogelijkheid tot doorgroeien

 

Is je belangstelling gewekt voor deze uitdagende functie en wil je meegroeien met ons bedrijf?

 

Mail dan naar suzanne@topjoynt.nl

                           

….… voor een optimale

                      verbinding naar de toekomst!

Vacature Assistent productieleider