Over Topjoynt en medewerkers

Over Topjoynt en medewerkers

Na jarenlang bij de Koninklijke Houthandel Eecen te hebben gewerkt, is Jan Eecen in 2001 een andere weg ingeslagen.
De vingerlasfabriek die in 1994 is opgestart voor vuren kozijnhout zou na de fusie met PontMeyer gesloten worden, dit vanwege diverse jaren met slecht resultaat. Hier zag Jan een enorme uitdaging in om er door te focussen op het specialisme vingerlassen weer een positief draaiend bedrijf van te maken.

Met de oprichting van Topjoynt B.V. in 2001, is de vingerlasafdeling geheel onder eigen vlag aan een nieuwe start begonnen. Met overname van de activiteit, de personeelsleden, de voorraad en de machine.

Topjoynt is een leuk kleinschalig bedrijf, dat veel te bieden heeft, met o.a. eigen inkoop, voorraad, verkoop en een mooie productiestraat. Door het doorvoeren van diverse verbeteringen en een veel uitgebreider productenpakket wordt in deze kleinschalige opzet met hard werken, goede inzet van alle medewerkers en directe aansturing veel bereikt.

Inmiddels heeft Topjoynt een zeer ruime voorraad in diverse houtsoorten met vele kopmaten, hierdoor kunnen we bijna elke aanvraag aan. Dit kunnen wij uit voorraad of op lengte geproduceerd zeer snel leveren. Met onze mooie, kleine, sterke vinger, zeer goede thermohardende lijm- en houtkwaliteit krijgen we nog steeds meer klanten in zowel timmerindustrie als in de handel. Ook kan er voor derden in loonopdracht worden gevingerlast.Topjoynt